Jag erkänner. Jag ser inte så smart ut på den här bilden. Vi kan säga att det beror på att jag är fascinerad. Pappa var filmfotograf och gjorde allt från musikvideos (varm korv boogie med Owe Thörnqvist) till stora långfilmer. Jag gick inte i samma fotspår, men tycker det är kul att leka fram små kunskaper inom området. 
Givetvis har jag själv varit inblandad i inspelningar kopplade till reklam, men antingen är det visningsförbud på dem, eller så tycker jag att det inte är något att visa upp här. 
I en reklamfilmsidétävling vann jag och en kompis första pris – en resa till Rio de Janeiro. I en annan vann jag silver. Då vann jag bara pengar. :) 
Nedan visar jag några snabba filmer jag nyligen lekt fram. Bildkvalitén suger eftersom sajtverktyget komprimerar formatet rejält. 
Fem minuter innan sandbilen kom. Erika sjunger på plats, men hör kompet i de gömda hörlurarna. 
En lek med ljudeffekterna i Premiere. 
Det är viktigt att borsta tänderna. Jag hittade på ’’idén’’, producerade, skrev text, sjöng, filmade och redigerade. 
Med Adobe-programmen kan man verkligen gå från idé till färdigt resultat på någon timme. Fantastiska skådespelarinsatser av Daisy och Poppy. :)
... och här testar jag maskeringsfunktionen i Premiere. Ser ju ganska verkligt ut. 
Jag producerade en podcast åt min fru. Hon besvarar frågor om sång och skådespeleri, med mera. Den finns här
Min fru gav mig musikprogrammet Logic Pro X i julklapp ett år. Nyårslöftet samma år blev därför att skriva, spela och producera ett album åt henne. Varje månad hade albumet 46 250 331 färre lyssnare än Selena Gomez på Spotify. 
Mitt första gig någonsin – som ackompanjatör åt fru Erika på Bullerbydagen 2018. Foto: Vimmerby Tidning (till höger). 

Du missar väl inte de här?

Upp igen!