Om mig 
Jag är en Stockholmsbaserad kreatör med gedigen erfarenhet som art director. Tillsammans med begåvade kollegor har jag gjort stora kampanjer, kataloger, filmer, radio, förpackningar, webbsidor, banners, med mera, på många olika språk, i olika delar av världen, på stora och små byråer, åt stora och små kunder.  

De sista fyra åren har präglats av digitala aktiviteter, bland annat i en startup/scaleup. Där har jag varit ansvarig för allt visuellt för en ny, avancerad SaaS-plattform för CSR och insamling. Jag har även tagit fram UX, UI, SoMe, Corporate Identity, samt marknadsföringsaktiviteter.  

Jag har även gjort mycket kundtidningar och digitalt material, bland annat under tre år, 2015 till 2018, på Make Your Mark, som blev vald till Sveriges bästa content marketing-byrå två av dessa tre år. 

Jag har studerat digital design/UX på Berghs School of Communication och digital marknadsföring på Digital Excellence Academy. Grunden för allt sattes dock med tre år på Beckmans Designhögskola. 
   
Jag spelar ishockey två kvällar i veckan, näst intill året runt. Jag var en ok golfare med 2,8 i handicap innan annat blev viktigare. Min fru Erika är professionell sångerska, skådespelare och produktionsledare för TV och film. Vi hjälper ofta varandra i olika kreativa projekt. Tillsammans har vi döttrarna Daisy, 10 och Poppy, 8 år.