Art director/grafisk/digital/UX/designer/marknadsförare. 
Jag är en Stockholmsbaserad kreatör med gedigen erfarenhet som art director. Har gjort stora kampanjer, kataloger, filmer, radio, förpackningar, webbsidor, banners, med mera – på många olika språk, i olika delar av världen, på stora och små byråer, åt stora och små kunder.  

Jag har även gjort mycket kundtidningar och digitalt material, bland annat under tre år, 2015–2018, på Make Your Mark, som blev vald till Sveriges bästa content marketing-byrå två av de tre åren. 

På senare tid har jag fokuserat rejält på min digitala utveckling. Därför passar det som handen i handsken att jag jobbar för Target Aid som är ett digitalt verktyg för CSR. 

Jag har studerat digital design/UX på Berghs School of Communication och digital marknadsföring på Digital Excellence Academy, där bland annat Google är en av grundarna.
Utbildningen, samt projektuppdrag som digital/UX-designer på en bank omfattar bland annat sök- och display-marknadsföring, optimering, analys, sociala medier, osv. Jag gör löpande olika avancerade googlecertifieringar. 
Grunden för allt sattes dock med tre år på Beckmans Designhögskola. 
   
Jag spelar ishockey två kvällar i veckan, näst intill året runt. Jag var en ok golfare med 2,8 i handicap innan annat blev viktigare. Min fru Erika är professionell sångerska och skådespelare. Vi hjälper ofta varandra i olika kreativa projekt. Tillsammans har vi döttrarna Daisy, 6 och Poppy, 5 år. Vi bor på Lidingö och är i Astrid Lindgren-hoodsen (Vimmerby) så mycket det går på somrarna.